Termeni generali:

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului MXZEND.COM (denumite in continuare “Termeni si Conditii”) stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul MXZEND.COM , ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii, sau a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea serviciilor MXZEND, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului:

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin MXZEND si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea MXZEND, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Despre beneficiul de Găzduire web hosting gratuit:

MXZEND.COM pune la dispozitia Utilizatorilor un beneficiu prin intermediul caruia se ofera gazduire web hosting gratuit, deasemenea ofera si suport tehnic 24/7. MXZEND nu poate fi tras la raspundere de continutul pachetului oferit, toate informatiile urcate pe pachetul ales de utilizator sunt deasemenea raspunderea lui persoanala. MXZEND ofera acest beneficiu doar pentru a ajuta nu si pentru a raspunde de proiectul lansat de catre utilizator.

MXZEND are obligatia de a nu oferi informatii cu carater sensibil ale utilizatorilor catre terti sau a altor persoane decat persoanelor juridice, daca este cazul. Informatiile vor fi folosite doar pentru completarea pachet-ului de gazduire nu si pentru alte scopuri.

MXZEND este obligat sa inceteze oferirea unui pachet de gazduire daca utilizatorul a incalcat termenii legali de drepturi de autor, dar, doar daca este contactat de o persoana juridica in acest sens.

Nota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu cacracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor elctronice, MXZEND va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate si beneficii de gazduire web hosting gratuit.